Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از مقایسه‌های خودرویی پر مخاطب بازار، یواز پاتریوت با هایما S7 است. تا چندین سال پیش خرید خودرو کاری آسان به‌شمار می‌آمد، اما پیشرفت این صنعت که با آمدن مدل‌های گوناگون در سگمنت‌های مختلف همراه شد، کار خرید و انتخاب را برای خریداران کمی دشوار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امکانات رفاهی فراوان، طراحی‌های متفاوت و مشخصات فنی گوناگون، پارامتر‌هایی است که ممکن است علاقه‌مندان را دچار تردید کند.  

معرفی یواز پاتریوت:

یواز پاتریوت، خودرویی ساخت کشور روسیه است که در سال ۲۰۱۲ طراحی شد و در آن از یک موتور ۴ سیلندر با ۱۶ سوپاپ استفاده شده است. حجم موتور این خودرو ۲۶۹۳ سی‌سی است و به همین دلیل حداکثر قدرت آن ۱۵۰ اسب بخار در ۴۰۰۰ و ۶۰۰ دور در دقیقه است. بررسی‌های فنی نشان می‌دهد که نهایت گشتاور این خودرو ۲۳۵ نیوتن متر در ۳۰۰۰ و ۹۰۰ دور در دقیقه است.

در سیستم حرکتی آن از یک جعبه دنده دستی پنج سرعته استفاده شده است، جالب است بدانید که این خودرو می‌تواند حداکثر سرعت ۱۵۰ کیلومتر در ساعت به شما هدیه دهد و شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برای آن ۱۵ ثانیه است. مصرف سوخت ترکیبی در این خودرو ۱۱.۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و حجم باک آن ۶۸ لیتر است.

از جمله امکانات این خودرو می‌توان به رینگ ۱۵ اینچ آلومینیومی، فرمان برقی (MDPS)، آینه الکتروکرومیک، سنسور پارک عقب، چراغ مه شکن جلو و عقب، کامپیوتر سفری، تهویه مطبوع اتوماتیک، سیستم کنترل ایستایی در سربالایی (HAC)، چراغ روشنایی روز (Day Light)، تریم داخلی دو رنگ اشاره کرد.

از دیگر امکانات این خودرو می توان به شیشه‌های برقی ، سیستم تهویه مطبوع ، چراغ مه شکن جلو و عقب ، دوربین دید عقب ، دی لایت اشاره کرد.

معرفی هایما S۷:

هایما S۷، خودرویی ساخت کشور چین است که در سال ۲۰۱۴ طراحی شد و در آن از یک موتور ۴ سیلندر با ۱۶ سوپاپ استفاده شده است. حجم موتور این خودرو ۱۹۹۵ سی‌سی است و به همین دلیل حداکثر قدرت آن ۱۴۸ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه است. بررسی‌های فنی نشان می‌دهد که نهایت گشتاور این خودرو ۱۸۰ نیوتن متر در ۴۰۰۰ و ۵۰۰ دور در دقیقه است.

در سیستم حرکتی آن از یک جعبه دنده ۵ سرعته خودکار استفاده شده است، جالب است بدانید که این خودرو می‌تواند حداکثر سرعت ۱۶۵ کیلومتر در ساعت به شما هدیه دهد و شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برای آن ۱۵.۸ ثانیه است. مصرف سوخت ترکیبی در این خودرو ۸.۸ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و حجم باک آن ۶۱ لیتر است.

از جمله امکانات این خودرو می توان به سامانه کنترل فشار باد تایر‌ها TPMS ، دوربین دنده عقب ، کامپیوتر سفری ، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک ، آینه‌ی داخلی الکتروکرومیک ، آینه‌های جانبی گرمکن دار بهمراه امکان تاشوندگی برقی ، سانروف و شیشه‌های برقی تمامی سرنشینان ، صندلی‌های چرمی ، صندلی‌های در جلو مجهز به گرمکن و برای راننده دارای تنظیمات برقی ۸ جهته ، کیلس و استارتر دکمه‌ای ، کروز کنترل ، چراغ روز بهمراه تنظیم ارتفاع چراغ‌های جلو از داخل اشاره کرد.

خودرو یواز پاتریوت هایما S7 کشور سازنده روسیه چین سال (طراحی) 2012 2014 موتور 4 سیلندر 16 سوپاپه 4 سیلندر 16 سوپاپه حجم موتور 2693سی سی 1995سی سی حداکثر قدرت 150 اسب بخار در 4600 دور در دقیقه 148 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه حداکثر گشتاور 235 نیوتن متر در 3900 دور در دقیقه 180 نیوتن متر در 4500 دور در دقیقه جعبه دنده دستی پنج سرعته 5 سرعته خودکار شتاب 0 تا 100 15 ثانیه 15.8 ثانیه حداکثر سرعت 150 کیلومتر در ساعت 165 کیلومتر در ساعت وزن 2125 کیلوگرم 1545 کیلوگرم اندازه (میلیمتر) 2785 طول ، 1900 عرض ، 1910 ارتفاع 4498 طول ، 1830 عرض ، 1730 ارتفاع فاصله بین دو محور 2760 میلیمتر 2619 میلیمتر مصرف سوخت ترکیبی 11.5 لیتر در هر صد کیلومتر 8.8 لیتر در هر صد کیلومتر حجم باک 68 لیتر 61 لیتر استاندارد آلایندگی یورو 5 یورو 5 ترمز و پایداری ترمز جلو دیسکی، ترمز عقب کاسه‌ای مجهز به ABS‌ و ESP سیستم های ترمز و پایداری شامل ترمز ضد قفل ABS ، ترمز کمکی BAS ، کنترل کشش TCS ، پایداری الکترونیکی ESP کیسه هوا راننده و سرنشین جانبی کیسه هوای راننده و سرنشین کناری و ایربگ های جانبی (جمعاً 4 عدد) سیستم صوتی سیستم صوتی مجهز به نمایشگر نمایشگر 7 اینچی لمسی با GPS ، بلوتوث

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مقایسه خودرو صنعت خودرو دور در دقیقه استفاده شده کیلومتر در ساعت یواز پاتریوت نیوتن متر ۱۰۰ کیلومتر اسب بخار آن از یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۰۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط صدای رضا عنایتی! (عکس)

به گزارش ورزش سه، رضا عنایتی سرمربی خودروسازان و همکارانش امروز با چهره‌های برافروخته و خشمگین بابت اتفاقات بازی مقابل شمس‌آذر و از دست رفتن سه امتیاز حساس این دیدار، تمرین را آغاز کردند.

شرایط تمرین و جو سنگین حاکم بر آن به حدی بود که حتی یک لبخند ساده هم در صورت اعضای تیم دیده نمی‌شد. حسرت از دست رفتن امتیاز به فاصله دو دقیقه پس از رقم خوردن گل تساوی در قزوین، خودروسازان را دچار خشم و عصبانیت شدید کرده بود و آنها یک جلسه تمرین و ریکاوری متفاوت را سپری کردند. البته بازیکنان هم تحت تاثیر این باخت ناباورانه بودند.

جلسه سرپایی عنایتی با بازیکنان، بیشتر از روزهای عادی به طول انجامید و این شرایط باعث شد ورزشگاه ایران‌خودرو هنگام تمرین پیکان، غرق در سکوت باشد. موضوعی که ماه‌ها بود در کمپ ایران‌خودرو دیده نمی‌شد.

پیکان در دیدار مقابل شمس آذر با حساب ۲ بر یک شکست خورد آن هم در شرایطی که گل تساوی را در آخرین دقایق زد اما دو دقیقه مانده به پایان کار، گل خورد که حاصلی جز شکست نداشت.

دیگر خبرها

  • خودروی جدید نیسان؛ کوچک، مانورپذیر و ساکت!
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • کشف محموله های قاچاق در سمنان و میامی
  • طرح ملی آبرسانی به شهر تفرش در آینده ای نزدیک بهره برداری می‌شود
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت جدید ساندرو کارکرده / با ۸۲۰ میلیون خودرو خارجی بخرید
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت
  • معرفی جان سخت‌ترین خودروها در جهان (+عکس)
  • فقط صدای رضا عنایتی! (عکس)
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد